Capacitățile de servire

La Pensiunea Văratec descoperiți o gamă diversă de meniuri rafinate, special și atent selectate pentru dumneavoastră de către bucătarii noștri.Alege  să savurezi o mâncare tradițională românească sau să te delectezi cu rețete specifice bucătăriilor internaționale într-un cadru intim și elegant.

Pensiunea Văratec dispune de :

 

  • Cort cu o capacitate de până la 650 locuri
  • Terasă cu o capacitate de până la 60 locuri
  • Restaurant cu 120 de locuri
  • Cramă cu 60 de locuri

Nunta este un evenimente foarte important din viata unui cuplu. Această zi specială este unică și în același timp plină de emoții, pregătiri ce încep cu luni sau chiar ani înainte.

Știind aceste lucruri vă oferim servicii de decorațiuni, photo corner, aranjamente florale.

Cu o experiență vastă în organizarea recepției și petrecerii de nuntă, Pensiunea Văratec vă pune la dispoziție o echipa de specialisti care nu va lăsa nici un aspect al nunții dumneavoastră la întâmplare. Nunta perfectă pe care o visați este ușor de organizat cu ajutorul nostru, tot ce vă rămâne de făcut este să exersați primul vostru dans.

Ca un eveniment să fie reușit, datoria noastră ca organizatori este să stabilim ce tip de invitați sunt la acel eveniment, ce medie de vârstă au aceștia și să incercăm să îi sfătuim pe clienții noștrii în așa fel încât meniul să corespundă atât dorinței lor cât și gusturilor invitaților

Din dorința de a fii alături de dumneavoastră, va putem oferii anumite discount-uri la serviciile de cazare, spa, ciorba de a doua zi … Tot ce trebuie să faceți este să ne intrebați si noi vom găsi o un răspuns.